Inhuren

Fabrique lexique is een allround tekstbureau. Dat betekent dat je mij voor allerlei soorten teksten als freelance tekstschrijver in kunt huren. Samen bepalen we de juiste tone of voice. Mild, scherp, precies zo geschreven dat we de juiste snaar raken.

(SEO) teksten
Het doel van SEO (search engine optimized) teksten is om hoger te scoren in de zoekmachines op relevante zoektermen, en daardoor beter gevonden te worden door potentiële, nieuwe klanten. De strategie is niet om in de teksten zoveel mogelijk zoekwoorden te verstoppen, daar houdt Google niet van. De teksten moeten namelijk ook nog leuk en interessant blijven voor de lezer en aanzetten tot actie. En daar weet ik de juiste copywriting trucjes voor!

Blogs
Wanneer je je linkkracht wilt verbeteren op een door Google geaccepteerde manier van linkbuilding, dan investeer je in goede blogs. Ik kan je ondersteunen in de vorm van het schrijven van gastblogs voor externe websites of (regelmatige) blogs voor je interne weblog. Presenteer je bedrijf als kennisinstituut door het plaatsen van kwalitatieve content!

Persberichten
Heb je iets nieuwswaardigs te vertellen maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? fabrique lexique weet de aandacht te trekken met pakkende, aantrekkelijke persberichten. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Columns
Een column is een luchtig, speels en persoonlijk stukje proza dat een actuele gebeurtenis kan behandelen of bijvoorbeeld een herinnering of anekdote vertelt. fabrique lexique weet op een humoristische manier de lezer te raken.

Artikelen
Informatieve artikelen over allerlei onderwerpen voor krant of tijdschrift zijn voor mij gesneden koek. Roze koek graag.

Interviews
Ook voor een interview voor krant of tijdschrift of als basis voor een artikel, tekst of persbericht ben je bij fabrique lexique aan het juiste adres. Ik weet de juiste snaar te raken en een interview met verrassende quotes te realiseren.

Workshop op maat
Wil je liever zelf aan de slag met teksten? Ik leer je graag de fijne kneepjes van het vak in een workshop op maat.

Redigeren
Denk je erover zelf een boek uit te gaan geven? Ik kijk het graag voor je na op spelling en grammatica. En ik schrijf natuurlijk een bijpassend persbericht. Lees ook eens deze interessante en gratis online ‘boek uitgeven gids‘ van Pumbo voor meer informatie over uitgeven in eigen beheer.